Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru bucureșteni au fost reţinuţi într-un dosar de trafic de droguri

bbc.co.uk
droguri canabis cocaina

Patru bărbaţi din Bucureşti au fost reţinuţi de poliţiştii gălăţeni într-un dosar de trafic de droguri de risc şi mare risc, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Galaţi, au efectuat patru acţiuni de prindere în flagrant delict, consecutive, în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal de trafic de droguri de risc şi mare risc.

Ulterior, au fost efectuate tri percheziţii domiciliare, tot în municipiul Bucureşti şi au fost puse în executare şapte mandate de aducere, potrivit Agerpres.

Astfel, au fost ridicate 50 de grame de cannabis, 15 grame de cristale de MDMA, 5 grame de ketamină, 50 de grame de ciuperci halucinogene, 2.670 de comprimate ecstasy, 25 de grame de resturi de comprimate de ecstasy, 900 de lei şi un telefon mobil.

Din cercetări a reieşit că, pe parcursul anului 2022, persoanele bănuite ar fi procurat, cumpărat, deţinut, transportat, valorificat, intermediat vânzarea şi ar fi oferit spre consum, către persoane interesate, cannabis şi comprimate ecstasy.

În urma probatoriului administrat, patru bărbaţi, cu vârstele de 24, 26, 27 şi 38 de ani, cu domiciliul în municipiul Bucureşti, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă.

Aceştia au fost conduşi şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, urmând să fie prezentaţi Tribunalului Galaţi, cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.