Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru cetăţeni din Sri Lanka au fost prinși la Nădlac: Unde îi ascunsese un român

migranti giurgiu

Patru cetăţeni din Sri Lanka ascunşi într-un microbuz au fost descoperiţi vineri de poliţiştii Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II - Csanadpalota.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Oradea, ce are atribuţii în judeţele Arad şi Bihor, cei patru bărbaţi au fost descoperiţi în cursul nopţii de joi spre vineri, ei fiind ascunşi în compartimentul de marfă al microbuzului, între bagaje, în încercarea de a ieşi ilegal din ţară, scrie agerpres.ro.

''Bărbaţii au declarat că au recurs la această metodă deoarece doreau să ajungă în Spaţiul Schengen şi nu îndeplineau condiţiile legale pentru a călători într-un stat din vestul Europei. Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni din Sri Lanka, cu vârste cuprinse între 25 şi 37 de ani, care au intrat legal în România'', a declarat Laura Bondar, purtător de cuvânt al ITPF Oradea, conform comunicatului.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Şoferul român, Ion V., din Botoşani, în vârstă de 34 de ani, care conducea microbuzul înmatriculat în România, va fi şi el cercetat pentru complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.