Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru decese şi cinci persoane dispărute la scăldat în judeţele Bacău, Botoşani, Galaţi şi Olt

inecati neamt

Patru persoane au decedat şi alte cinci persoane sunt date dispărute după ce au mers la scăldat, în judeţele Bacău, Botoşani, Galaţi şi Olt.

Un incident a avut loc, luni, în municipiul Oradea, judeţul Bihor, unde un apelant a alertat autorităţile prin numărul unic de urgenţă 112 despre o persoană care a dispărut în apele Crişului Repede, în zona Barajului Ioşia. Bărbatul a fost scos din apă de către pompieri, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare, a fost constatat decesul", informează un comunicat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) transmis, marţi, AGERPRES.

Un alt eveniment tragic a avut loc luni, în judeţul Timiş, unde pompierii militari au acţionat pentru aducerea la mal a unei persoane de sex masculin, în vârstă de aproximativ 22-23 de ani, găsită decedată în râul Bega.

De asemenea, pompierii au intervenit, în judeţul Vrancea, pentru recuperarea unei persoane din Canalul Siret-Bărăgan. Pompierii au extras victima, însă, din nefericire, a fost declarată decedată.

"Tragedia din judeţul Iaşi, localitatea Stejarii, comuna Ţigănaşi, este doar una dintre situaţiile la care au intervenit echipajele de căutare-salvare. Încă din seara de 16 iulie, scafandrii au acţionat pentru căutarea unui bărbat. După mai multe ore de căutare, pe timpul nopţii de ieri, persoana a fost adusă la mal, însă, din nefericire, a fost declarată decedată", arată sursa citată.

În paralel, echipajele de intervenţie din judeţul Bacău au fost solicitate, încă de duminică, pentru căutarea unei persoane căzute în canalul de fugă din comuna Răcăciuni. Operaţiunile de căutare continuă, persoana nefiind găsită nici până la această oră.

De asemenea, în comuna Giuvărăşti, judeţul Olt, echipaje operative desfăşoară operaţiuni de căutare a doi minori dispăruţi în râul Olt. Cu toate eforturile depuse, misiunea a fost continuată şi pe timpul nopţii, iar în această dimineaţă echipajele de scafandri au reluat căutările" precizează IGSU.

Salvatorii din judeţele Botoşani şi Galaţi efectuează, marţi, misiuni de căutare pentru recuperarea a două persoane, una dispărută în râul Prut, iar cea de-a doua în râul Siret.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.