Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru jucători ai FC Barcelona şi-au prelungit contractele

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Portarul Marc-Andre ter Stegen şi jucătorii Gerard Pique, Clement Lenglet şi Frenkie de Jong au semnat noi contracte cu FC Barcelona, informează marca.com, potrivit news.ro.

Citește și: 'O avem pe doamna în portofoliu',îi spunea consilierul ALDE 'partenerului de afaceri' cu Unifarm-'Încă nu, analizează pechinezii stocul', se plângea afaceristul

Pique şi-a prelungit contractul până în iunie 2024, iar clauza de reziliere a fost stabilită la 500 de milioane de euro. Contractul său se va baza pe atingerea unui anumit număr de meciuri jucate, după sezonul 2021/2022. Pique va avea 37 de ani la finalul noului contract.

Şi Ter Stegen are o clauză de reziliere de 500 de milioane de euro, în timp ce data de încheiere a înţelegerii este iunie 2025.

Citește și: DNA despre SPECULA generată de pandemie - 'A fost creat cadrul propice apariției 'indispensabilului traficant de influență''

Lenglet şi De Jong au semnat contracte până în 2026. În cazul lui Lenglet, clauza de reziliere este de 300 de milioane de euro, în timp ce clauza lui De Jong este de 400 de milioane de euro.

Citește și: DOSAR Mario Iorgulescu către medic - 'Mă simt BINE și vreau să mă întorc SĂ CONDUC mașina și să merg SĂ DANSEZ cu prietena mea'

"Aceste acorduri au fost încheiate după săptămâni de negocieri şi includ o ajustare temporară a salariilor din cauza circumstanţelor actuale provocate de criza Covid-19 ", se arată într-un comunicat al FC Barcelona, publicat la o oră după victoria catalanilor, cu 5-1, în meciul cu Ferencvaros, din Liga Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.