Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru licee din Sălaj au trecut în scenariul roșu de funcționare

Primaria Sectorului 4
scoala

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Sălaj a decis trecerea în scenariul roșu de funcționare pentru patru licee din județ.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii, remis miercuri presei, elevii Liceului Pedagogic „Gheorghe Șincai” din Zalău și cei de la Colegiul Naţional „Silvania” vor învăța exlusiv online până în 18 octombrie, potrivit mediafax.ro.

Citește și: CIRC SEXUAL la IPJ Timiș: Un șef de departament a fost reclamat la DNA pentru hărțuire de 'amantă' - Cum se APĂRĂ polițistul

De asemenea, CJSU a decis trecerea în scenariul roșu a Colegiului Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” și a Liceului Tehnologic „Cserey Goga” din localitatea Crasna, până în 16 octombrie.

Totodată, CJSU a hotărât suspendarea cursurilor clasei XI A din cadrul Liceului Tehnologic „Gheorghe Pop de Băseşti” din localitatea Cehu Silvaniei, până în 20 octombrie, dar în restul liceului se va aplica în continuare scenariul verde.

De asemenea, a fost suspendată activitatea V A, V B, VII A, VIII A, VIII B din cadrul Şcolii Gimnaziale „Andrei Mureşanu” din localitatea Cehu Silvaniei, până în 19 octombrie. Și în acest caz, restul școlii va funcționa tot în scenariul verde.

Citește și: Virgil Musta, după recordul de pacienți la ATI: Paharul s-a umplut. Nu ştim ce facem în continuare

CJSU a decis și suspendarea cursurilor claselor IX A, IX C, XI A, XII A din cadrul Colegiului Naţional „Simion Bărnuţiu” din Şimleu Silvaniei, până în 14 octombrie, dar cu păstrarea secanriul verde pentru restul școlii. Și cursurile claselor IV C, V A, V B, V C, VI A, VI B, VI C, VII A, VII B, VII C din cadrul Şcolii Gimnaziale „Gheorghe Lazăr” din Zalău sunt suspendate până în 20 octombrie, cu păstrarea scenariului galben pentru restul claselor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.