Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CIRC SEXUAL la IPJ Timiș: Un șef de departament a fost reclamat la DNA pentru hărțuire de 'amantă' - Cum se APĂRĂ polițistul

pixabay
boom

E o adevărată telenovelă care ține pe jar Inspectoratul de Poliție Județean Timiș. Nicu Boia, fost șef al IPJ Timiș, fost luptător la SAS Timiș și fost șef al mai multor departamente din cadrul IPJ Timș, cunoscut ca un polițist profesionist, e în centrul unui scandal monstru. O femeie care susține că a fost amanta omului legii vreme de cinci ani de zile l-a reclamat la DNA. Acuzațiile sunt grave: hărțuire, amenințări și accesarea sistemelor informatice fără drept. Femeia susține că a fost terorizată de Boia, care după ce aceasta a decis să pună punct relației lor a început să o amenințe.

 

Profesoarea de matematică a decis să facă show din relația ei tumultoasă cu polițistul, așa că l-a reclamat la DNA și l-a  angajat pe Florin Kovacs, avocatul vedelor, care s-a ocupat ca povestea să fie una intens mediatizată. Femeia susține că a depus probe care arată că era amenințată și șantajată de Nicu Boia, Șeful Serviciului Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Timiș. În apărarea sa, polițistul spune că nu a avut o relație cu femeia și că o folosea doar ca pe o sursă de informații. IPJ Timiș nu l-a suspendat pe Boia din funcție, întrucât acesta beneficiază de prezumția de nevinovăție.

"Eu nu consider că am comis vreo infracțiune sau că sunt elemente care țin de linia profesională sau de profesia mea. Nu mă consider vinovat. Alături de colegi, avem cele mai bune rezultate pe țară. Latura de culegere de informații implică sesizarea organelor competente atunci când se constată anumite ilegalități și eu mi-am făcut meseria". Pe surse, știripesurse a aflat că la mijloc e vorba de un dosar mai mare, în care femeie ar fi implicată, iar Boia urma să o reclame astfel că întregul scandal a fost orchestrat pentru ca polițistului să îi fie forțată mâna să tăinuiască ilegalități.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.