Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru minore dispărute dintr-un centru pentru protecţia copilului din Bistrița au fost găsite după 24 de ore, la peste 30 de kilometri distanţă

Patru minore cu vârste cuprinse între 11 şi 14 ani, care fuseseră date dispărute dintr-un centru pentru protecţia copilului din oraşul Beclean, au fost găsite după 24 de ore pe o stradă din municipiul Bistriţa, la peste 30 de kilometri distanţă, potrivit buletinului de presă remis miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Poliţiştii au stabilit că fetele nu fuseseră victimele vreunei infracţiuni şi le-au încredinţat reprezentanţilor centrului de plasament.

"În după-masa de ieri, 4 ianuarie, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Bistriţa au depistat pe strada Dragoş Vodă din Bistriţa patru minore cu vârste cuprinse între 11-14 ani, dispărute dintr-un centru pentru protecţia copilului din data de 3 ianuarie 2022. Minorele nu au fost victime ale vreunei infracţiuni şi au fost încredinţate reprezentanţilor centrului. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au revocat măsura căutării, dispusă în acest caz", se menţionează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.