Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru persoane au fost luate pe sus după ample percheziţii în patru judeţe privind fapte de tâlhărie

talhar hot

Poliţiştii au efectuat, joi, şase percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Dâmboviţa şi Giurgiu, patru suspecţi de tâlhărie fiind reţinuţi, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), potrivit Agerpres.

Descinderile au fost efectuate de poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Cei patru bărbaţi reţinuţi, cu vârste cuprinse între 39 şi 61 de ani, sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi tentativă la infracţiunea de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

"În fapt, în data de 24 aprilie, o femeie a sesizat prin sistem 112 că fiul său, de 29 de ani, a anunţat-o că au pătruns în locuinţa sa mai multe persoane şi l-au agresat, după care i-au sustras o sumă importantă de bani. La adresa indicată s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul Secţiei 13, ulterior cazul fiind preluat de Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei.

Citește și: E HAOS - Numărul românilor care au rămas ȘOMERI după starea de urgență CREȘTE din nou

Au fost efectuate cercetarea la faţa locului, audieri şi investigaţii, iar în urma probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 39 şi 61 de ani (...) s-ar fi deplasat la adresa din sectorul 3, unde trei ar fi urcat la apartament, iar cel de-al patrulea ar fi rămas să supravegheze zona", se arată într-un comunicat al DGPMB.

Conform sursei citate, cei trei suspecţi, care purtau măşti de protecţie şi mănuşi, au pătruns în apartament pretextând că au o calitate oficială şi au imobilizat victima, după care ar fi sustras bani, un card bancar şi un telefon mobil, prejudiciul fiind estimat la 80.000 de lei.

"În această dimineaţă, în urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă, inclusiv un autoturism. În urma audierilor, cei patru au fost reţinuţi, urmând a fi prezentaţi instanţei", precizează DGPMB.

Cercetările în dosar sunt continuate de Serviciul Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.