Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru persoane au fost rănite, după ce două mașini s-au ciocnit în Gorj: o șoferiță a făcut o manevră fără să se asigure

accident

Patru persoane au fost rănite, marți, după ce două mașini s-au ciocnit în orașul Țicleni, județul Gorj. Evenimentul rutier a fost provocat de o șoferiță care nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanţii Poliției Gorj au anunţat că patru persoane au fost rănite, marți, într-un accident care s-a produs pe DJ 675, în orașul Țicleni, după ce o femeie a intrat cu maşina pe care o conducea într-un autoturism.

Citește și: Se solicită retragerea cetățeniei române deținute de premierul Republicii Moldova: Sunt inadmisibile și lipsite de respect

Șoferița ar fi schimbat direcția de mers, fără să se asigure. Femeia de 36 de ani, șoferul care circula regulamentar, iubita și tatăl acestuia au ajuns la spital.

În urma impactului, una dintre mașini a distrus un gard și s-a oprit în zidul unei case.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști la faţa locului a reieșit faptul că o femeie de 36 de ani, din Țicleni, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Târgu-Cărbunești spre Țicleni, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr, de 24 de ani, din orașul Ţicleni. În urma impactului, atât cei doi conducători auto, cât și alți doi pasageri din autoturismul condus de tânăr au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal în vederea efectuării de cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Țuhașu.

Citește și: Marcel Vela luat la întrebări de senatori. Val de acuze prin moțiunea: ‘Cu Vela ruptă, în timp de pandemie’

Cei doi șoferi nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.