Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru persoane bănuite de furt au fost reținute după percheziții

catuse politie

Patru persoane, persoane bănuite de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, au fost reţinute pentru 24 de ore, în urma punerii în executare a cinci mandate de percheziţii domiciliare în judeţele Ialomiţa şi Călăraşi, informează vineri IPJ Ialomiţa.

La data de 27 ianuarie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, cu sprijinul luptătorilor de acţiuni speciale şi al poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au pus în executare cinci mandate de percheziţii domiciliare în municipiul Slobozia, localităţile Ograda şi Frăţileşti din judeţul Ialomiţa şi comuna Dor Mărunt, din judeţul Călăraşi.

Forţele de ordine au descins la locuinţele unor persoane bănuite de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 30.000 de lei.

De la locaţiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri, susceptibile a fi provenite din furturi şi care au legătură cu dosarul instrumentat.

În urma descinderilor, au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Slobozia pe bază de mandate de aducere patru persoane, faţă de acestea fiind dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

Cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 38 de ani, au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Ialomiţa, urmând ca în cursul zilei de vineri, 28 ianuarie, să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate din partea Serviciului de Operaţiuni Speciale Călăraşi, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.