Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru persoane din Cluj, între care o fată de 15 ani, au fost duse la spital cu arsuri, după ce casa în care locuiau a luat foc

www.realitatea.net
ambulanță accident

Patru persoane, între care o fată de 15 ani, au fost duse, miercuri, la spital, după ce casa în care locuiau, în Ocna Dej, județul Cluj, a luat foc, anunță MEDIAFAX.

Potrivit ISU Cluj, casa din Ocna Dej a luat foc în timp ce persoanele din imobil dormeau, acestea fiind scoase de localnici.

Citește și: O nouă lovitură încasată în plin de Liviu Dragnea

„Până la sosirea pompierilor, localnicii au reușit să evacueze din casa aflată în flăcări, doi adulți și o fată de 15 ani, care suferiseră arsuri și care, se pare că, dormeau în timpul care s-a produs incendiul”, transmit reprezentanții ISU Cluj.

Cele trei persoane, conștiente și cooperante, precum și încă o femeie care a intrat în casă și i-a găsit dormind pe cei trei, au primit îngrijiri medicale de la echipajele medicale sosite la fața locului, apoi au fost duse la spital.

ISu Cluj arată că fata de 15 ani a suferit arsuri de gradul III la nivelul mâinilor și picioarelor, un bărbat a suferit arsuri la nivelul capului, iar cele două femei au afecțiuni ușoare.

Citește și: #Rezist, solicitare către Klaus Iohannis: Vă transmitem această scrisoare pentru a vă semnala o mare nedreptate pe care Guvernul României o face .

Casa, în suprafață de circa 40 de metri pătrați, a ars aproape în totalitate, iar pompierii încearcă să limiteze proporțiile. Deocamdată nu se știe din ce cauză a izbucnit incendiul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.