Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru persoane, printre care şi un minor, au fost arestate în urma violenţelor din comuna Băceşti, declarată zonă specială de siguranţă publică

huffingtonpost.co.za
catuse

Patru persoane implicate în actele de violenţă din comuna Băceşti, declarată zonă specială de siguranţă publică, au fost arestate preventiv, joi, în urma unei decizii a magistraţilor de la Judecătoria Vaslui.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, printre persoanele arestate preventiv se află şi un minor în vârstă de 14 ani, potrivit agerpres.ro.

"Cercetările în acest caz sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, distrugere şi ameninţare", se artă într-un comunicat de presă transmis de reprezentanţii IPJ Vaslui.

Comuna Băceşti a fost declarată zonă specială de siguranţă publică după ce pe teritoriul său au avut loc un conflict între mai multe persoane de etnie romă. Conform IPJ Vaslui, măsura va rămâne în vigoare până la sfârşitul acestei săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.