Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paturile ecologice din carton, din Satul Olimpic, fac deliciul pe reţelele de socializare

smartradio.ro
Jocurilor Olimpice de la Tokyo

Una dintre curiozităţile Jocurilor Olimpice de la Tokyo (23 iulie-8 august) este reprezentată de faptul că în Satul Olimpic sportivii dorm pe paturi ecologice din carton, iar unii dintre aceştia s-au amuzat pe marginea acestui lucru, demonstrând însă soliditatea lor pe reţelele de socializare, informează AFP, potrivit Agerpres.

Citește și: Magistratul care L-A ELIBERAT pe Dragnea și-a `BLAMAT` colegii care au PROTESTAT împotriva SCHIMBĂRILOR din Justiție făcute de PSD `SUB BAGHETA` acestuia

 

Foto: (c) AKIO KON POOL/EPA

Într-o înregistrare video în timp ce sare în picioare pe patul său ... de carton, gimnastul irlandez Rhys McClenaghan a ţinut să demonstreze că informaţia privind fragilitatea presupusă a paturilor, difuzată de tabloidul american New York Post, nu este exactă.

 



"Paturile sunt presupuse a fi 'anti sex', da sunt făcute de carton şi părea că s-ar rupe la cea mai mică mişcare brutală. Dar este fals, este un 'fake news'", a scris el pe Twitter.

Citește și: SURSE SUA ar putea PRELUA ANCHETA în cazul elicopterului ATERIZAT forțat în Piața Charles de Gaulle

Înaintea lui, americanul Paul Chelimo glumise pe marginea faptului că paturile sunt destinate, în opinia sa, "să împiedice orice intimitate între sportivi". "Aceste paturi ar putea suporta doar greutatea unei singure persoane, pentru a evita orice altă situaţie decât sportivă", a scris pe reţelele de socializare specialistul în semifond.

 



Chiar şi contul de Twitter al serviciului de presă al Comitetului Internaţional Olimpic (CIO) a preluat "cazul paturilor anti-sex", postând pe Twitter clipul video al lui Rhys McClenaghan şi explicând că a primit "multe întrebări despre aceste paturi ecologice din Satul Olimpic".

Nu este prima oară când aceste paturi fac senzaţie: fabricantul lor, societatea Airweave, a trebuit să explice în ianuarie 2020 că paturile sunt studiate pentru a suporta până la 200 kg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.