Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Brummel, Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti o face praf pe Gabriela Firea

Gabriela Firea

content-image

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii la București a postat, pe contul său de Twitter, o fotografie realizată în București, în cursul zilei de sâmbătă. În fotografie se observă cum calea de rulare auto este curățată de zăpadă, în schimb trotuarul este necirculabil.

„Drumurile principale din București au fost curățate impresionant de repede după ninsoarea de ieri. Pietonii au o viață mai grea...”, este comentariul cu care domnul Ambasador PaulBrummell

content-image

Ambasadorul Paul Brummell a dezvaluit publicatilor din Regatul Unit de multe ori prin postari de fotografii situatia din Romania.

content-image

"Primarii ca ea sa iasa in strada cu lopata nu Live pe toate posturile TV. Demiterile facute sunt pentru posturi caldute ale aservitilor... " comenteaza un conational.

Craig Turp scrie primarul general, Gabriela Firea a preferat să invoce valul de frig ca argument pentru amânarea reluării cursurilor în școli, în locul ninsorilor. „Dacă ar fi dat vina pe zăpadă, Firea ar fi trebuit să admită că municipalitatea a eșuat, din nou, în curățarea carosabilului și trotuarelor. Ea a fost omniprezentă zilele acestea pe ecranele televizoarelor, în încercarea ridicolă de a lasa impresia că este călare pe situație. Nu este”.

content-image

Analiza lui Craig Turp se încheie într-o notă demnă de un roman suprarealist: „Totuși, cea mai tare poveste generată de vremea rece vine de la Vaslui, unde o femeie de 43 de ani a fost găsită moartă în zăpadă, în fața casei sale. Autoritățile cred că s-a îmbătat, a căzut și nu s-a mai putut ridica

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.