Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Cazacu a primit avizul pentru un nou mandat la conducerea UNIQA Asigurări

uniqa

Autoritatea de Supraveghere Financiară a avizat reînnoirea mandatului de preşedinte al Directoratului UNIQA Asigurări pentru Paul Cazacu, rol pe care acesta l-a preluat iniţial în luna februarie a anului 2021.

Potrivit unui comunicat al companiei, având o experienţă de peste 20 de ani în domeniul financiar, Paul Cazacu s-a alăturat echipei UNIQA în 2011, asumându-şi poziţii importante la nivelul managementului companiei.

"Sunt mândru să parcurg, în continuare, această călătorie împreună cu toţi colegii din UNIQA. Strategia noastră înseamnă, mai departe, valoare adaugată pentru clienţi prin produse şi servicii adaptate nevoilor acestora, eficientizarea proceselor şi optimizarea costurilor, inovaţie şi dezvoltarea soluţiilor digitale, precum şi investiţia în oameni şi în cultura noastră organizaţională. Acţionăm cu responsabilitate, pentru a continua să ne dezvoltăm durabil şi a contribui, în mod relevant, la o viaţă mai bună împreună cu clienţii, partenerii, angajaţii noştri şi societatea, în general", a declarat Paul Cazacu.

UNIQA Insurance Group operează pe piaţa românească din 2008, oferind toate formele de asigurări de bunuri, de răspundere şi de persoane, potrivit Agerpres.

UNIQA Group este una dintre companiile de asigurări de top pe pieţele sale principale din Austria şi Europa Centrală şi de Est (ECE). Aproximativ 21.000 de angajaţi şi parteneri de vânzări exclusivi deservesc aproape 16 milioane de clienţi din 18 ţări. UNIQA este al doilea grup de asigurări ca mărime din Austria, cu o cotă de piaţă de aproximativ 21%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.