Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Ciuci şi trupa Compact - concert aniversar, la Hard Rock Cafe

hard rock cafe

Paul Ciuci şi trupa Compact revin, vineri, pe scena de la Hard Rock Cafe din Bucureşti cu cele mai cunoscute piese lansate de-a lungul anilor, în "Concertul aniversar 10+".

"Va fi un show special ce va reaprinde flacăra anilor frumoşi ai rockului şi va redeschide caseta cu amintiri din sufletul tău", se arată pe site-ul formaţiei.

Fanii trupei vor avea posibilitatea să asculte hit-uri precum "Fata din vis", "Cântec pentru prieteni", "Eşti totul pentru mine", "Doare al naibii de tare", "Am curaj" sau "Zâmbetul din ochii tăi", informează Agerpres.

Concertul va începe la ora 22,00.

Compact a luat fiinţă la Cluj în 1977 şi a intrat în atenţia publicului trei ani mai târziu, odată cu cooptarea în formaţie a lui Paul Ciuci, în calitate de solist, chitarist şi compozitor, potrivit site-ului trupei.

Primul mare succes al formaţiei a fost în 1983 cu piesa "Fata din vis". Melodia a devenit hitul multor generaţii şi a dat şi titlul primului album al formaţiei. În anul 1985 Compact a luat parte la Festivalul Rock de la Dresda, cea mai importantă manifestare de profil destinată ţărilor din blocul comunist, iar un an mai târziu a venit vremea unor turnee memorabile în fosta Uniune Sovietică şi Bulgaria.

În 1988, Compact a lansat un album reper - "Cântec pentru prieteni". Au urmat: "Pe tine te-am ales" (1997), "Compact 100%" (1998), "5.Compact" (2002), "In memoriam" (2005) şi "Compact live" (2007).

În decursul ultimului deceniu Compact a urcat pe scenă în deschiderea show-urilor Bonnie Tyler, Europe şi Scorpions, a luat parte la campanii umanitare şi a derulat numeroase turnee de succes în ţară şi în străinătate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.