Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul McCartney a înregistrat un album cu muzică de Crăciun, dar nu este pentru public

Facebook
decoratiuni craciun

Paul McCartney a înregistrat un album secret cu muzică de Crăciun, piesele înregistrate fiind cunoscute numai de rudele muzicianului. arată Smart Radio, care păstrează un loc special pentru muzica artistului britanic în playlist.

Sir Paul McCartney povestit într-un interviu acordat pentru BBC4 că a înregistrat cu ani în urmă un album secret cu piese de Crăciun care este disponibil ”doar pentru familie”, și se aude ”în fiecare an” în casa lui McCartney.

„Cu ani în urmă mă gândeam că nu sunt cine știe ce piese muzicale de Crăciun”, a declarat McCartney. „Așa că am intrat în studio și am înregistrat eu unul”, a povestit fostul component al trupei Beatles.

McCartney a afirmat că nu va da publicității niciodată înregistrările sale cu colinde, cu toate că piesele muzicale au mare succes la copiii și nepoții săi.

"Copiilor le place", a spus artistul. „Este muzica pe care o ascultă de ani buni, știi, iar acum e rândul nepoților să fie «supuși tratamentului» cu colinde”, arată McCartney.

Citește și: Iohannis admite efectele negative asupra României după raportul Standard & Poor's: 'Un investitor se va gândi o dată în plus dacă să investească'

Artistul are cinci copii și opt nepoți, șase băieți și două fete.

La începutul acestui an, artistul a povestit că a scris o carte pentru copii, pornind de la porecla ”Grandude”, pe care i-a inventat-o unul dintre nepoți.

Artistul a confirmat că va fi pe scena festivalului Glastonbury din 2020, în Somerset.

McCartney, în vârstă de 77 de ani, împreună cu John Lennon, a fondat trupa Beatles la Liverpool în anii '60 și a semnat câteva dintre cele mai cunoscute piese muzicale din istoria culturii pop.

După ce trupa s-a destrămat, în 1970, McCartney a lansat peste 25 de albume de studio, inclusiv cinci care conțin înregistrări originale de muzică clasică. A câștigat 18 premii Grammy.

Piesele muzicianului se găsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici: http://www.smartradio.to/.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.