Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Pogba a informat Manchester United că vrea să ajungă la Real Madrid

Paul Pogba

Internaționalul francez Paul Pogba i-ar fi comunicat actualului său club, Manchester United, că speră să își ducă la capăt contractul până la finalul sezonului și apoi să se alăture echipei Real Madrid, informează Daily Star, informează Mediafax.

Actualul contract al lui Pogba expiră în vara anului 2022 și acesta purtat discuții cu conducerea „Diavolilor” despre viitorul său, la șase ani după ce a sosit de la Juventus.

Daily Star a relatat despre această întâlnire și susține că „Diavolii Roșii” sunt pregătiți să-i permită lui Pogba să plece în această vară, în urma unui transfer liber, și nu-i vor oferi un nou contract.

Antrenorul Ralf Rangnick plănuiește să se bazeze în continuare pe serviciile lui Pogba cât timp acesta va rămâne la club, mijlocașul fiind în prezent pe banca de rezerve. O accidentare la coapsă l-a făcut să fie exclus pentru 10 săptămâni, dar se așteaptă ca el să revină în scurt timp.

„Contractul meu ca manager expiră și el în vară", a declarat germanul. „Dar noi, avem același obiectiv. Avem aceeași ambiție, să avem cât mai mult succes în următoarele trei sau patru luni".

Numele lui Pogba a fost legat de Real Madrid de mai multe ori în ultimii ani, fostul antrenor Zinedine Zidane fiind un admirator al său. El continuă să fie inclus în speculațiile făcute referitor la un posibil transfer la liderul din LaLiga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.