Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Pogba a primit o ofertă de 100 de milioane de euro de la echipa Al-Ittihad

Paul Pogba

Internaţionalul francez Paul Pogba este ultimul nume important din fotbalul internaţional care a intrat în vizorul cluburilor din campionatul Arabiei Saudite.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, Al-Ittihad, echipa care i-a transferat în această vară pe golgheterul Karim Benzema de la Real Madrid şi pe mijlocaşul N'Golo Kante de la Chelsea Londra, încearcă acum să-l recruteze şi pe compatriotul acestora Paul Pogba, căruia i-a oferit o înţelegere pe trei ani, în valoare totală de 100 de milioane de euro.

Pogba este legat în prezent prin contract de clubul italian Juventus Torino, care nu s-ar opune însă plecării francezului în Orientul Mijlociu, în condiţiile în care acesta are un salariu de 10,5 milioane euro pe an la "Bătrâna Doamnă", iar în sezonul trecut a disputat doar zece meciuri, din cauza problemelor medicale cu care s-a confruntat.

În vârstă de 30 de ani, Paul Pogba a vizitat recent centrul de pregătire al clubului Al-Iittihad, în cursul unei călătorii efectuate în Arabia Saudită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.