Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Pogba își pune cenoșă în cap după 0-4 cu Everton - Nu ne-am respectat pe noi, nu am respectat clubul și nici pe fani

Paul Pogba

Manchester United a suferit un nou "duș rece". După eliminarea în sferturile Ligii Campionilor, la finalul unei duble cu Barcelona încheiată cu scorul 0-4 la general, echipa pregătită de Ole Gunnar Ole Gunnar Solskjaer a fost învinsă categoric în Premier League de Everton, scor 0-4 potrivit mediafax.

În deplasare, pe stadionul Goodison Park din Liverpool, United nu a avut reacție și a primit patru goluri în 51 de minute.

"Nu vreau să fiu lipsit de respect și nu este vorba că nu îi respect pe cei de la Everton, dar modul în care am jucat și evoluția mea, a echipei, a tuturor a fost o lipstă de respect", a fost declarația lui Paul Pogba, la microfonul celor de la Sky Sports, care a continuat:

"Nu ne-am respectat pe noi, nu am respectat clubul și nici pe fani. Totul a mers prost, dar în special atitudinea pe care am avut-o pe teren, acest lucru trebuie să se schimbe. (n.red. - în vestiar, după meci) I-am lăsat pe antrenor și pe staff să vorbească și ei au spus adevărul. Au spus ce s-a întâmplat în timpul meciului și nu ne-am respectat pe noi și pe toți cei din jurul nostru. Pe cei care muncesc, cei care își pun viața în mâinile noastre, în această echipă și în club.

Prin ceea ce am arătat pe teren nu le-am întors bucuria, de aceea suntem furioși pe noi. Vrem să evoluăm mai bine și o vom face. Acolo trebuie să reacționăm (n.red. - pe teren).

Vreau să le spun (n.red. - suporterilor) și știu că poate nu este suficient, dar fanii vor o reacție din partea noastră și singura modalitate în care noi le putem cere scuze este să demonstrăm pe teren, să dăm tot ce avem mai bun, să avem ocazii, să marcăm goluri, să ne apărăm, să muncim pentru echipă și putem chiar să și pierdem meciuri, dar după o evoluție bună și să fim mândri de ceea ce am jucat.

Nu vreau să fiu dur prin cuvintele mele, dar nu mai vrem să arătăm așa cum am arătat ieri (n.red. - duminică, 21 aprilie), pentru că limbajul corpului nu a fost suficient pentru a purtat acest tricou. Când ești aici, meriți să fii aici și asta înseamnă că trebuie să îți dai viața pe teren. Trebuie să muncești, trebuie să transpiri pentru acest tricou și să dai totul. Suntem Manchester United și jucăm să câștigăm trofee. Anul trecut nu am câștigat, anul acesta nu câștigăm iar și nici măcar nu facem parte din primele patru echipe, este evident că este un sezon dezamăgitor. Nu este bine deloc pentru acest club".

Manchester United ocupă locul șase în Premier League cu 64 de puncte, la două lungimi în spatele echipei Arsenal. În următoarea etapă, echipa lui Solskjaer o așteaptă pe Old Trafford pe Manchester City, miercuri, 24 aprilie, de la ora 22:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.