Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Pogba îl critică pe Jose Mourinho: 'Ole ne spune să ne bucurăm de fotbal, alţi manageri ne spuneau 'munceşte, munceşte!'

Paul Pogba

Mijlocaşul Paul Pogba l-a lăudat pe antrenorul său de la Manchester United, Ole-Gunnar Solskjaer, şi a trimis subtil câteva săgeţi predecesorului acestuia, Jose Mourinho. Francezul a avut mai multe conflicte cu tehnicianul portughez, care i-a luat banderola de căpitan de echipă la un moment dat, anunță news.ro.

"Primul lucru pe care ni l-a spus Ole a fost să ne bucurăm de fotbal. Este ceea ce am făcut şi ceea ce facem, să ne bucurăm jucând fotbal. Nu ştiu dacă există cuvântul, dar lumea îi spune . Este de treabă, o persoană fericită. Aduce zâmbetul pe feţele oamenilor şi este o schimbare drăguţă să fii cu el. Avem o relaţie foarte bună, este un om de treabă, o persoană foarte bună, foarte drăguţă cu jucătorii şi foarte apropiată de jucători, în acelaşi timp. Erau alţi manageri înainte, care erau de genul "munceşte, munceşte" şi nu vorbeau cu jucătorii. Ori dacă vorbeau cu jucătorii, spuneau doar echipa şi asta era tot", a declarat Pogba, potrivit mirror.co.uk, care citează The Times.

Citește și: Pericol pentru Viorica Dăncilă! Unul dintre cei mai vechi lideri ai PSD vrea să preia hățurile

Jucătorul francez nu este de acord ca jucătorii să iasă de pe teren în cazul scandărilor rasiste ale suporterilor.

"Să părăseşti terenul? Vrei să joci, vrei să marchezi pentru echipa ta. Şi la final, (n.r. - cei care proferează injurii rasiste) vor veni şi îţi vor cere o fotografie", a explicat jucătorul de 26 de ani.

Citește și: Acuzații grave: ‘Pupincuriștii, populiștii, acoperiții și ignoranții și-au făcut datoria și de data asta’

El a amintit că, pe vremea când juca la Juventus, i-a oferit tricoul unui suporter care a imitat sunete de maimuţă la adresa sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.