Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Stănescu: Faptul că Iohannis l-a acuzat de trădare l-a afectat mult pe Marcel Ciolacu

Facebook
ciolacu stanescu cex psd

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a leșinat în timpul unei conferințe de presă, susținută la sediul PSD. Unul dintre cei mai apropiați oameni ai liderului PSD, senatorul Paul Stănescu susține că a petrecut foarte mult timp cu Marcel Ciolacu în ultima perioadă, iar acesta a fost foarte afectat de acuzațiile lui Klaus Iohannis privind trădarea națională.

Citește și: Ministerul de Interne: În ce condiții vom putea călători în afara localității, după 15 mai

„Eu am petrecut foarte mult timp cu el în ultima perioadă. Foarte mult l-a afectat că a fost acuzat de trădare naţională de către preşedinte. Marcel vine dintr-o familie de militari, tatăl său fiind unul dintre cei mai buni piloţi pe care i-a avut România şi sigur că a fost foarte afectat. E complicat la un asemenea nivel când preşedintele României acuză al treilea om în stat de trădare naţională. E un lucru foarte complicat. A fost şi starea de oboseală, volumul foarte mare de muncă, probabil şi condiţiile din sala de conferinţă care este undeva la subsol şi nu e foarte bine aerisită. Aşa se întâmplă, clachezi. Marcel nu avea probleme de sănătate, am discutat ore multe cu el, nu avea istoric medical sau ceva care sa atragă atenţia”, a spus Paul Stănescu

Klaus Iohannis l-a acuzat pe Marcel Ciolacu că are o înțelegere secretă cu Ungaria și PSD vrea să ducă ”Ardealul la unguri”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.