Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Tomotaș este noul Secretar General al PPU (social-liberal)

Paul Tomotaș

Forul de Conducere Colegială al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) a decis numirea lui Paul Tomotaș în funcția de Secretar General al PPU (social-liberal).

Paul Tomotaș va prelua și conducerea celui mai nou departament al umaniștilor, destinat „Afacerilor de familie”. De asemenea, umaniștii vor avea doi noi Secretari Generali adjuncți, pe Liviu Neagu și Bartha Ștefan Virgiliu.

„Am preluat de astăzi, cu responsabilitate, funcția de Secretar General al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) având ca principal obiectiv dezvoltarea partidului ca doctrină umanistă și încercând să sprijin clasa de mijloc din România, care în ultimii ani a fost neglijată. În acest scop, la nivelul partidului, am înființat departamentul „Afaceri de familie”, care are ca prioritate sprijinirea familiilor atât din mediul urban, cât și din mediul rural, în a-și dezvolta o afacere, inclusiv prin suportul oferit de noi pentru atragerea fondurilor europene”, a declarat Paul Tomotaș, noul Secretar General al PPU (social-liberal).

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.