Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paulo Dybala cere un salariu URIAȘ la Juventus

www.libertatea.ro
Paulo Dybala

Paulo Dybala a reușit să înscrie în ultimele trei partide ale lui Juventus, iar conducerea formației din Torino i-a oferit prelungirea contractului. Potrivit presei din Peninsulă, jucătorul argentinian nu a acceptat încă propunerea. Dybala a cerut 10 milioane de euro pe an.

"Dybala a marcat un gol la o fază la care nimeni nu l-ar fi sfătuit să încerce asta. Primul lucru la care se gândeşte un antrenor într-o situaţie de acest gen este de ce naiba să şutezi din poziţia aia?

Dar până la urmă ceea ce a reuşit este extraordinar. Aplauzele le merită cu prisosinţă, atât pentru faptul că a înscris cât şi pentru execuţia deosebită", a spus Maurizio Sarri, antrenorul campioanei Italiei, după golul marcat în victoria la limită cu Atletico Madrid, scor 1-0, din penultima etapă din grupa D a Ligii Campionilor.

Actuala înțelegere a lui Dybala cu Juventus expiră în anul 2022, iar conducerea torineză i-a propus prelungirea contractului până în 2024.

Paulo Dybala se află la Juventus din anul 2015, iar transferul de la Palermo a costat 32 de milioane de euro. Până acum a jucat 198 de meciuri pentru Juventus, în toate competiţiile. 85 de goluri a marcat argentinianul pentru „Bătrâna Doamnă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.