Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pavel Abraham face acuzații INCENDIARE: Traian Băsescu și Robert Turcescu sunt implicați

turcescu basescu

Continuă războiul total dintre Traian Băsescu şi duşmanii săi. Generalul Pavel Abraham continuă să-l torpileze pe fostul preşedinte.

Generalul Pavel Abraham, avocatul familiei lui Sandu Anghel în dosarul cu Mircea Băsescu, a spus că fostul președinte Traian Băsescu continuă să mintă. „Acea declaraţie e probabil în dosarul în care s-a judecat cu Dan Voiculescu. Eu afirm cu mâna pe inimă că niciodată nu am discutat cu profesorul Voiculescu despre vreun caz. Familia Bercea sau Căpăţână nu mi-au spus că au primit vreo sumă ca să spună ceva. Eu cică fac parte din adâncul comunismului, de parcă nu facem parte din aceeaşi generaţie. El a fentat pe vremea comunismului şi fentează şi acum. Nu regret niciun moment, deși m-am comportat sub demnitatea mea când am făcut aprecieri dure ca mincinos, în continuare Traian Băsescu minte. De când a avut probleme Mircea Băsescu a încercat să mă verifice pe la Curtea de Conturi. Pe mine m-a ameninţat Robert Turcescu. Eram în concediu în Turcia şi spunea că sunt securist. Băsescu a făcut verificări la dosarul meu. Aş fi fost onorat să intru în această instituţie. Inventează lucruri despre oameni pentru a-şi justifica afacerile tenebroase. Trebuie luate măsuri urgente şi clarificate lucrurile. Acest domn Geamănu am înţeles că va ieşi la un moment dat să spună lucruri care nu îi vor conveni domnului fost preşedinte. A făcut din instituţia prezidenţială un preş”, a spus Pavel Abraham la Antena 3.

Detalii aici: Carmen Iohannis s-a făcut de râs în fața președintelui Germaniei: Cum a putut să apară / FOTO

Traian Băsescu a arătat, luni, la RTV, că are motive să creadă că toată povestea în urma căruia fratele său a fost condamnat a fost ţesută la iniţiativa lui Dan Voiculescu. În fața instanței, în 2014, Marian Căpățâna a susţinut că Dan Voiculescu ar fi dat 1 milion de euro lui Florin Anghel, fiul lui Sandu Anghel (Bercea Mondialul) pentru a-l compromite pe Traian Băsescu. Curtea de Apel București l-a obligat pe Marian Căpățâna să îi plătească lui Dan Voiculescu daune pentru afirmațiile mincinoase făcute la adresa sa în legătură cu presupusa implicare în dosarul lui Mircea Basescu. Decizia justiției este definitivă.

Citeşte şi: Alertă alimentară fără precedent: Ăsta e drogul din mâncare

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.