Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PDL, reacţie dură la trădarea lui Boc

pdl

Declaraţia fostului premier nu le-a picat prea bine colegiul din PDL Timiş, care au un candidat propriu pe Colegiul 3: Balint Petrescu.

Domnul Boc nu e timişorean. Şi cu asta am spus tot ce era de spus”, a declarat Constantin Ostaficiuc, preşedintele PDL Timiş.

În schimb, deputatul Alin Popoviciu, vicepreşedinte PDL responsabil cu zona de vest a ţării, şi-a manifestat dezamăgirea ceva mai nuanţat şi mai dur. Întrebat dacă i se pare normal ca un lider PDL să susţină candidatul unui alt partid, Popoviciu a declarat: „Ce mai e normal în ţara asta? Dacă Boc a declarat că l-ar vota pe domnul Funeriu, eu pot să-i spun domnului Boc că pedeliştii de la Timişoara îl susţin pe domnul Petrescu Balint, candidatul PDL. Electoratul PDL votează PDL în Timiş şi Timişoara. Nu ştiu ce va fi la Cluj. Domnul Boc poate că nu ştie că Funeriu e candidatul Mişcării Populare. Poate îl regretă ca ministru PDL. Eu cred că domnul Boc a spus că l-ar prefera pe domnul Funeriu pentru că nu-l cunoaşte pe domnul Petrescu. Şi, dacă dorea, nu era nicio problemă, îi faceam cunoştinţă. Sunt convins că după o discuţie cu domnul Petrescu şi-ar fi schimbat opţiunea. Nu e prima chestie urâtă din partea lui. Noi am avut un miting la Cluj şi domnul Boc nu a fost. Chestia de azi e mult prea uşoară faţă de cea de la Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.