Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pe asta n-au văzut-o! Două 'vrăjitoare', SĂLTATE de mascați: au făcut 40.000 de euro din citirea 'viitorului'

vrajitoare superstitii

Două femei din Ploiești au fost reținute de polițiști, după ce au primit de la 10 persoane peste 40.000 de euro ca să le spună ce le rezervă viitorul. "Vrăjitoarele" aveau un tarif destul de ridicat, dar probabil nu erau foarte precise în predicțiile lor, dacă ne gândim la operațiunea polițiștilor.

Pe polițiști nu i-au văzut la ușă. De asemenea, uneltele "magice" ale ghicitoarelor au fost confiscate.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au efectuat o percheziție domiciliară la persoane bănuite de înșelăciune prin metoda „ghicitului”. Trei femei au fost conduse la sediul Poliției Ploiești pentru audieri iar ulterior, în baza probatoriului administrat, două dintre acestea au fost reținute pentru 24 de ore.

"Din cercetări a rezultat faptul că persoanele bănuite ar fi înșelat, prin metoda „ghicitului”, 10 persoane domiciliate în țară și în străinătate. Părțile vătămate ar fi fost racolate prin difuzarea de anunțuri în mediul on-line. În urma perchezițiilor au fost ridicate bunuri care par a face obiectul activității infracționale. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la 200.000 de lei", informează autoritățile, potrivit  Observatornews.ro.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ploiești. Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.