Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pe ce cheltuie banii din buget un minister important: Sute de mii pentru un maidan cu pietriş şi pământ

Inquam Photos/Octav Ganea
sedinta de Guvern Viorica Dancila

Noi cheltuieli ciudate din banul public. Un minister importantă dă sute de mii de lei pentru un maidan cu pietriş şi pământ. Comandantul CSA Steaua, colonelul Cristian Petrea, a semnat astă-vară un contract prin care clubul militar a plătit chirie sute de mii de lei pentru un teren destinat antrenamentelor, lângă Cora Militari.

Citește și: Lider ALDE, mesaj exploziv după publicarea protocolului de colaborare dintre PÎCCJ și SRI: 'Lucrurile sunt mult mai grave decât par'

Contractul parafat pe 4 august între CSA Steaua şi firma SC Ana Interactiv Company SRL este realmente surprinzător. ProSport anunţă că s-au plătit 171.836 de lei pentru perioada 15 august – 4 decembrie 2017. Există însă unele informaţii că acest contract s-a mai derulat, în aceleaşi condiţii, până la începutul lunii februarie a acestui an.

Citește și: Mircea Diaconu, anunț neașteptat: Nu mai candidez în 2019. Motivul pentru care RENUNȚĂ

Semnele de întrebare în privinţa acestui contract sunt multiple. În Complexul Sportiv Steaua există toate condiţiile pentru a se antrena nu una, ci 10 echipe pe zi (sunt două terenuri de iarbă cu dimensiuni normale fără a socoti şi terenul 5, rezervat echipei de seniori, un teren cu dimensiuni reduse şi un teren regulamentar cu gazon sintetic). Pe 4 august 2017 a fost semnat însă, între CSA Steaua şi firma SC Ana Interactiv Company SRL (administrator Daniela Grigoroiu), un contract de închiriere a acestui spaţiu de lângă Complexul Comercial Cora Militari, juniorii stelişti urmând să se antreneze acolo contra tarifului de 100 de lei + TVA/oră (119 lei/oră în total).

Contractul s-a semnat, iniţial, pe o perioadă de 11 luni şi două săptămâni (15 august 2017 – 31 iulie 2018). A fost însă reziliat mai devreme. Colonelul Petrea spune că actul s-a anulat în decembrie, din cauza faptului că terenul nu mai corespundea cerinţelor.

Semnatarul contractului din partea CSA Steaua, comandantul Cristian Petrea, a explicat pentru ProSport că închirierea acestui teren a fost necesară pentru că, după creşterea numărului de echipe de la centrul de fotbal, nu mai erau suficiente terenuri de antrenament în interiorul bazei sportive Steaua. Colonelul a menţionat că respectivul contract cu firma SC Ana Interactiv Company SRL a fost reziliat în decembrie, după ce antrenorii i-au adus la cunoştinţă că facilităţile nu mai corespund, a spus Petrea, conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.