Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pe cine a putut să angajeze Anca Dragu într-o funcţie cheie la Finanţe: S-a 'specializat' în Congo

anca dragu

Guvernul tehnocrat al lui Dacian Cioloş e atacat din toate părţile. Ultima decizie venită de la Ministerul Finanţelor ar putea atrage un nou val de critici. Anca Dragu a decis să angajeze într-o funcţie cheie o persoană cu un CV discutabil.

Dragu a aprobat numirea în funcția de șef al corpului de control a unui militar pensionar, Ovidiu Cătălin Matei. Nu asta a atras însă atenţia. Acesta are studii cel puţin curioase. În perioada în care a făcut Dreptul (1999 – 2004), Ovidiu Matei a fost plecat din țară. Un an în Congo, martie 2001 – martie 2002 și șase luni în Afganistan.

Citeşte şi: Scandal în PNL: Alegerile interne au fost amânate într-o filială din Bucureşti

Ministrul Finanțelor, Anca Dragu, a aprobat luna trecută numirea în funcția de șef al corpului de control a lui Ovidiu Cătălin Matei, un locotenent-colonel inginer în rezervă, care și-a făcut veacul, după pensionarea din 2008, la Ministerul Economiei și la cel al Finanțelor pensionar. În vârstă de 53 de ani, actualul șef al corpului de control al Finanțelor a avut, altfel, o carieră de succes în armată, dar care nu a avut aproape nimic de a face cu domeniul finanțelor. Absolvent al Facultății de Electronică a Academiei Tehnice Militare (1983-1988) potrivit CV-ului postat pe Internet), Matei a fost ofițer inginer și s-a ocupat, până în 2008, de telecomunicații și de logistică, anunţă cetateanul.net.

Citeşte şi: Lovitură de teatru în comuna sclavilor: O mare cântăreaţă a făcut mutarea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.