Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de teatru în comuna sclavilor: O mare cântăreaţă a făcut mutarea

dailymail.co.uk
copii sclavi

Comuna Berevoieşti din judeţul Argeş a devenit celebră după ce acolo s-a descoperit o adevărată comunitate de sclavi în urmă cu doar câteva săptămâni. Chiar şi aşa, o mega cântăreaţă din ţara noastră a decis să îşi cumpere o clădire chiar acolo. Şi nu oriunde, ci lângă primarul comunei.

Deşi Berevoeşti este comuna ce are, mai nou, sclavia ca brand, localitatea este cunoscută şi pentru numeroase peisaje spectaculoase oferite turiştilor. Iar o investiţie aici, până nu demult, putea fi considerată o adevărată mină de aur. Aşa a considerat şi cântăreaţa Monica Anghel, care, la sfârşitul anului trecut, a achiziţionat o clădire ce aparţinea fostului producător muscelean de cherestea şi mobilier „Stâlpeni Forestal”. Celebra cântăreaţă ar fi achiziţionat printr-o firmă, nu pe persoană fizică, 2.500 de metri pătraţi, teren destinat, conform surselor din Primăria Berevoeşti, pentru realizarea unui centru de echitaţie.

Numai că, între timp, Monica Anghel pare să se fi reorientat, de la centru de echitaţie spre... cămin cultural. „În primul rând, eu cu părinţii mei, care sunt artişti plastici, cu tatăl meu, cu mama şi fratele meu, ne dorim să facem acolo un centru cultural. O să dezvoltăm ceva, nu vă pot spune mai multe în acest moment. În momentul când va fi gata, cu siguranţă veţi afla şi dvs, ca toată lumea evident. Merg pentru ceva de calitate, ceva frumos”, a declarat artista pentru jurnaluldearges.ro.

Terenul pe care se află clădirea achiziţionată este la nici 5 km de satul Gămăceşti, cătunul de romi unde au fost descoperiţi mai mulţi sclavi. "Eu nu am nicio legătură cu povestea asta. Eu am fost doar de câteva ori în zonă, nu are nicio legătură una cu alta. Într-un fel, din zona aceea provin şi eu din partea mamei pentru că bunicul meu era din Cepari. Vărul meu are o căbănuţă acolo. Am rude acolo şi nu are nicio legătură una cu alta. Acela este un loc care mie îmi place extraordinar de mult. Îmi e greu să vă spun când se va realiza. Este o chestiune care necesită o investiţie şi trebuie să avem puţină răbdare pentru că lucrurile astea nu se pot realiza pocnind din degete. Nici nu sunt o persoană care să fiu multimilionară şi să arunc cu banii în stânga şi în dreapta pentru că nu-mi pasă. Nu l-am cumpărat pe persoană fizică, ci pe firmă pentru că va fi o firmă care va funcţiona acolo. "

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.