Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pe cine cheamă de fapt Clotilde Armand la negocieri - Ciutacu: 'Hai sictir cu mafioțeniile voastre de prostit proștii, ordinarilor!'

Facebook
Clotilde Armand

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a chemat la dialog reprezentanţii companiei Detaco LTD, despre care afirmă că ar fi acţionarii majoritari ai Romprest, firma delegată să furnizeze serviciile de salubritate în Sectorul 1 şi care este într-un conflict deschis cu autorităţile locale. Jurnalistul Victor Ciutacu arată că, de fapt, Clotilde Armand cheamă la negocieri personaje cunoscute cu antecedente penale.

"Absolut întâmplător, acționarul minoritar de bine din Romprest, slăvit de propagandă că-și prezintă scuze bucureștenilor și se oferă să caute soluții cu singurul bebeluș alb din maternitatea cu negrișori, pre numele său mirenesc Clotilde Armand, e firma defunctului Florian Walter. Care acum e pe mâna lu' fiu-său și care, pe foamea asta, ca să facă și el un bănișor alb pentru zile negre, l-a mandatat întru reprezentare pe mult prea cinstitul Maricel Păcuraru. Da, patronul de la Realitatea, ăla care a stat în pușcărie cu Miron Mitrea și care se pregătește să se întoarcă la locul răcoros. Numai că, înainte să plece iar pe cursă, încearcă să preia în folos propriu prăvălia cu gunoieri.

Hai sictir cu mafioțeniile voastre de prostit proștii, ordinarilor!

P.S. Abia aștept noile dezvăluiri cu strigături de pe marginea șanțului pe care le va face irezistibila consultantă care a reușit performanța de a-și nenoroci toți șefii și de a cădea veșnic în picioare după fiecare parastas la nivel politic înalt", scrie Victor Ciutcu pe Facebook.

Ciutacu publică şi o înregistrare video apărută iniţial în publicaţia Libertatea, în septembrie 2020, în care Maricel Păcuraru se certa cu alţi acţionari ai Romprest. Conform Libertatea, Maricel Păcuraru, patronul Realitatea TV, rebotezată Realitatea PLUS după pierderea licenței din cauza datoriilor, încearcă să preia frâiele gigantului Romprest S.A. După decesul lui Florian Walter, fiul acestuia l-a împuternicit pe Păcuraru să îl reprezinte în companie.

Numai că directorii din conducerea executivă a Romprest, bazându-se și pe acțiunile deținute de omul de afaceri Andrei Dracea, susțin că ei au majoritatea în AGA, semnăturile în bancă și reprezentarea legală la Registrul Comerțului. Sprijinită de Dracea, conducerea Romprest pretinde că Păcuraru încearcă să preia prin documente false compania, ”exact așa cum a făcut când a luat Realitatea TV de la Vântu”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.