Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pe copiii blocați în peștera din Thailanda, îi așteaptă o surpriză placută dacă vor fi salvați înaintea finalei Cupei Mondiale

www.digi24.ro
mondial Rusia 2018

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, i-a invitat pe copiii blocaţi într-o peşteră din Thailanda să asiste la finala Cupei Mondiale, dacă vor fi eliberaţi până la data disputării ultimului act al turneului final din Rusia, 15 iulie, informează Le Soir, preluată de news.ro.

"Dacă, aşa cum sper, ei îşi vor regăsi familiile în zilele următoare şi dacă starea lor de sănătate le va permite, FIFA ar fi bucuroasă să-i învite să asiste la finala Cupei Mondiale. Sper sincer că vor putea să ni se alăture pentru finala care va fi fără îndoială un moment extraordinar de comuniune şi de sărbătoare", a scris Infantino, într-o scrisoare adresată preşedintelui Federaţiei Thailandeze de Fotbal.

O echipă de fotbal de copii şi antrenorul lor sunt blocaţi de aproape două săptămâni într-o peşteră din nordul Thailandei. O operaţiune la nivel înalt are loc pentru a-i salva pe cei 12 copii şi pe antrenorul lor, fiind prezenţi la faţa locului zeci de puşcaşi marini thailandezi şi experţi internaţionali pentru a găsi o modalitate de a elibera persoanele captive.

Copiii şi antrenorul lor au fost daţi dispăruţi pe 23 iunie, când nu s-au mai întors dintr-o excursie de după antrenament. Ei au intrat în peşteră şi au rămas blocaţi după ce o ploaie torenţială a blocat tunelurile de ieşire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.