Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pe scena Congresului PPE, Nicolae Ciucă trage semnalul de alarmă cu privire la pericolul AUR sau Diana Șoșoacă

Sursa FOTO: PNL
Ciuca Congres PPE

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat miercuri, în cadrul Congresului PPE, că pericolul destabilizării Uniunii Europene este mai ridicat ca niciodată şi este susţinut de partidele extremiste şi populiste şi de aceea trebuie să ne concentrăm eforturile şi resursele pentru a combate aceste mişcări anti-europene la următoarele alegeri.

Preşedintele PNL a declarat în cadrul COngresului PPE că este important să ne uităm la noi înşine să ne cântărim rezilienţa ca societăţi, mai ales în lumina viitoarelor alegeri europene.

”Pericolul destabilizării Uniunii Europene este mai ridicat ca niciodată şi este susţinut de partidele extremiste şi populiste. De aceea trebuie să ne concentrăm eforturile şi resursele pentru a combate aceste mişcări anti-europene la următoarele alegeri. Nu-i putem lăsa să răspândească dezinformarea”, a ţinut să precizeze Ciucă.

Nu putem permite extremiștilor să atace Europa

Liderul PNL a afirmat că pentru acest lucru trebuie să dea dovadă de fermitate şi să fie uniţi.

”Trebuie să ne protejăm valorile şi să păstrăm ordinea democratică europeană. PPE-ul este un partidul, un partid al soluţiilor pragmatice, ca răspuns la nevoile cetăţenilor. Nu putem permite extremiştilor şi populiştilor să atace şi să slăbească Europa. Europa este soluţia la provocările noastre comune. Europa este viitorul nostru şi PPE va continua să apere şi să susţină Uniunea Europeană”, a completat el.

Nicolae Ciucă a mai subliniat că ”mentalitatea, profilul şi aşteptările alegătorilor au evoluat foarte mult în ultimii ani iar PPE-ul trebuie să devină mai atrăgător pentru cetăţeni”.

”Electoratul nostru pune accent pe pragmatism şi pe valorile care se bazează pe demnitatea umană. Fără fiecare dintre aceste valori esenţiale, Uniunea Europeană riscă să îşi piardă fundamentul. Oamenii se aşteaptă ca noi să luăm decizii utile şi rapide în acest sens”, a spus Ciucă în discurs.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.