Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pe urmele tatălui - Mick Schumacher a testat un monopost Ferrari pe circuitul de la Sakhir din Bahrain

motorsport-total.com
mick schumacher

Moment emoționant în lumea Formulei 1. Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher, a avut prima sa experiență pe un monopost al scuderiei Ferrari. Pilotul de 20 de ani a făcut câteva tururi pe circuitul de la Sakhir din Bahrain, scrie digi24.ro.

Imaginile cu fiul lui Mick Schumacher i-au emoționat pe fanii lui Michael Schumacher. Mai mulți fani au declarat, pentru Daily Star, că au avut lacrimi în ochi când au văzut că numele Schumacher a reapărut în Formula 1, pentru prima dată după 2012.

Monopostul Ferrari pe care l-a condus Schumacher jr. este modelul 2019, cu care finlandezul Kimi Raikkonen şi italianul Antonio Giovinazzi concurează în acest sezon al Campionatului Mondial de Formula 1.

Antrerior, înaintea Marelui Premiu al Belgiei din 2017, Mick Schmuacher a condus monopostul cu care tatăl său a câştigat în, 1994, titlul de campion mondial cu Benetton pe circuitul de la Spa-Francorchamps.

Michael Schumacher a câștigat de șapte ori titlul mondial

Michael Schumacher deţine în continuare recordul de victorii în Formula 1, 91. Fostul pilot german a cucerit în total şapte titluri de campion mondial, cinci dintre ele alături de Ferrari, între 2000 şi 2004. Schumacher senior s-a despărţit de scuderia italiană în 2006, când s-a retras din activitate, revenind apoi în competiţie alături de Mercedes, între 2010 şi 2012, fără vreun să înregistreze însă nicio victorie.

După accidentul de schi suferit în decembrie 2013, Michael Schumacher nu a mai avut nicio apariţie publică. Fostul pilot a fost operat de două ori pe creier, pentru a înlătura cheagurile de sânge, dar a rămas paralizat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.