Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pecetea DURĂ pusă pe frunțile Gabrielei Firea şi a lui Nicuşor Dan de Traian Băsescu - 'Nu aş lua pe niciunul viceprimar. Trebuie să fie la fel de buni ca mine'

Traian Băsescu a vorbit duminică seara la România Tv despre cursa pentru Primăria Capitalei dar nu a dorit să dezvăluie cu subiect şi predicat dacă este candidat pe liste. Cu toate acestea el a vorbit despre probabilităţi şi posibilităţi ca el să ajungă totuşi să câştige scrutinul local.

"Vă pot spune ca având în vedere eliminarea PMP din alianța de dreapta sigur PMP e un partid ce trebuie să participe la alegeri, deci va candida cu candidat la Primăria Capitalei și la toate sectoarele. Eu am făcut o oferta la PMP, aceea de a candida la Primăria Capitalei.

Eu oferta am făcut-o, trebuie să o accepte şi partidul. PMP a așteptat să fie invitat să discute despre coaliția de dreapta. Ieri a fost clar si oficial ca PMP nu e acceptat in aceasta coaliție.

Nu ne victimizăm. PMP va participa cu toate resursele, iar dacă eu voi fi considerat o resursă mă pun la dispoziție pentru Primăria Capitalei,

Sunt gata sa renunț la mandatul e europarlamentar şi să candidez la Primăria Capitalei. Nu este exclus şi dacă voi câştiga vă  asigur că ştiu exact ce am de făcut.

Slavă cerului, am trecut de ABC, de dărâmat chioşcuri, de alergat după....", a explicat Băsescu fiind întrebat frontal dacă este candidat pentru Primăria Capitalei.

Citește și: Șefii Grupului Naval Sulina, cei datori să supravegheze ce intră din Marea Neagră, SCAPĂ 'basma curată' în dosarul drogurilor pierdute în larg

Întrebat dacă ar lua ca viceprimar pe Gabriela Firea sau pe Nicuşor Dan, şi cei doi în cursa pentru fotoliul de primar general, Traian Băsescu a exclus cu fermitate o astfel de variantă şi a oferit şi explicaţii.

"Niciunul pentru viceprimar. Îmi trebuie oameni cel puţin la fel de buni ca mine, ori ei nu îndeplinesc aceste criterii.

Mi-e imposibil să pun degetul pe vreunul dintre cei doi. Deşi Nicuşor este o soluţie. Eu l-am susţinut", a conchis Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.