Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pelicula 'Jesus Rolls', dedicată personajului jucat de John Turturro în 'The Big Lebowski', se lansează în luna martie

Phoenix
cinema

Pelicula ”Jesus Rolls”, dedicată personajului jucat de John Turturro în ”The Big Lebowski”, se lansează în luna martie. Jesus Quintana iese din închisoare și se pregătește pentru o nouă aventură, arată New Musical Express, potrivit MEDIAFAX.

”Jesus Rolls” ajunge în cinematografe pe 20 martie, urmând să fie disponibil pentru streaming trei zile mai târziu.

Pentru noua peliculă, John Turturro reia rolul Jesus Quintana jucat și în pelicula clasică din 1998. Alături de el se regăsesc pe generic Petey (Bobby Cannavale) și Marie (Audrey Tautou).

Citește și: Nume grele!Fostul șef de cabinet al premierului Adrian Năstase, Remus Truică , așa-zisul prinț Paul Al României, avocatul Robert Roșu și afaceristul Dan Andronic, implicați într-un dosar readus la lumină de DNA

Turturro a povestit despre peliculă că “arată cât de proști sunt bărbații. Cam despre asta e vorba... femeile sunt personajele mai puternice, mai adunate”.

John Turturro a și regizat filmul și a povestit că totul a avut loc cu ”binecuvântarea” fraților Coen, a căror marcă regizorală a impus și ”The Big Lebowski”: ”sunt prietenii mei, prieteni buni, m-au sprijinit atunci când am zis că vreau să explorez mai mult acest personaj. Au spus «trebuie să o faci tu, pentru că noi n-o s-o facem»”, a povestit Turturro.

Pelicula ”The Big Lebowski”, cu Jeff Bridges în rolul lui Jeffrey The Dude Lebowski este o peliculă cult semnată de Joel și Ethan Coen în 1998.

Citește și: Opinie: Pentru ce a fost atacat Tudor Gheorghe?

John Michael Turturro este actor american născut la New York într-o familie cu origini italiene. Este cunoscut pentru rolurile din ”Do the Right Thing” (1989), ”Miller's Crossing” (1990), ”Barton Fink” (1991), ”Quiz Show” (1994), ”The Big Lebowski” (1998), ”O Brother, Where Art Thou?” (2000).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.