Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pentagonul dezvăluie informații dureroase din războiul desfășurat în Ucraina: 'Între 100 și 150 de civili și-au pierdut viața în ultimele două săptămâni!'

whyy.org
razboi soldati armata

Între 100 și 150 de civili au fost uciși de loviturile militare rusești în Ucraina în ultimele două săptămâni, potrivit Pentagonului.

În cadrul unei ședințe de informare de vineri, un oficial militar american de rang înalt a declarat: "Și cred că, per total, pe parcursul săptămânii... avem în vedere între 100, 150, undeva pe acolo, victime civile, civili morți, în această săptămână în Ucraina, ca urmare a loviturilor rusești”, informează The Guardian.

Creșterea recentă a numărului de decese civile are loc în timp ce forțele militare ruse și ucrainene rămân într-o luptă acerbă pe linia frontului din teritoriile din estul Ucrainei.

Întrebat dacă războiul a intrat într-un impas, oficialul a declarat:

"Probabil că este prea devreme pentru a face o astfel de determinare. Cred că, știți, din nou, în ceea ce privește locul în care vă aflați pe câmpul de luptă, aș... trebuie să cred că HIMARS au avut un efect. Nu am crezut că va fi un glonț de argint, cu siguranță." El a continuat să adauge: "Cred că ceea ce vedeți este... o confruntare între un moral prost și o voință puternică".

Vezi si: Serviciile secrete ucrainene dau alerta pentru vecinii Ucrainei: 'Forțele rusești recrutează oameni implicați în livrarea de arme către Kiev' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.