Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Pentru că ne cerem drepturile salariale suntem făcuți huligani!' - Revolta angajaților Primăriei Municipiului Focșani

Radu Pop

Sindicatul salariaților din Primăria Focşani, SINTAX 2010, acuză miercuri consilierii PNL-USR de un „cinism de inimaginat”.

„Miercuri, 16 iunie 2021, a fost ziua în care consilierii PNL-USR au arătat, încă o dată, angajaților din Primăria Focșani și instituțiile subordonate că nu le pasă de problemele cu care oamenii se confruntă în urma invalidării și blocării bugetului local.

După ce cu o zi în urmă, viceprimarii Ana Maria Dimitriu și Alexandra Tătaru au promis oamenilor strânși în sala mare a Primăriei că vor vota pentru deblocarea bugetului astfel încât angajații să își primească salariile restante, astăzi au REFUZAT să își îndrepte greșeala, spre stupoarea tuturor celor prezenți.

Mai mult decât atât, în momentul în care angajații au solicitat într-un glas ca aleșii locali PNL-USR să își respecte promisiunea, viceprimarul Dimitriu a sunat la 112 și a chemat Poliția și Jandarmeria ca să-i INTIMIDEZE pe cei prezenți în sală.

Neînduplecați nici măcar de lacrimile angajaților, mulți dintre ei veniți și cu copiii, consilierii PNL-USR au mințit încă o dată că vor analiza și vor relua votul, după care, flancați de forțele de ordine, au FUGIT din sediul Primăriei Focșani dând dovadă de LAȘITATE.

Facem precizarea că niciun moment nu a existat vreo amenințare, fizică sau verbală, la adresa viceprimarilor sau a consilierilor PNL-USR, dovadă în acest sens stând chiar imaginile video în care se vede clar că NIMENI nu atentează la integritatea fizică a acestora!

Poate că excesul de fermitate al consilierului Mihai Nedelcu și starea de disperare a salariaților din Primărie și subordonate au depășit un anume nivel de decibeli, dar acest lucru este absolut imputabil atitudinii consilierilor PNL-USR, care prin acțiunile lor dovedesc un cinism de neimaginat.

Nu este posibil ca 12 consilieri PNL-USR, coordonați de deputatul Ion Ștefan să își bată joc de câteva sute de oameni și familiile lor, care nu doresc decât să își primească banii pentru care au muncit!

Totodată, regretăm poziția ingrată și postura penibilă în care au fost puse forțele de ordine, nevoite să răspundă, conform legii, la apelul la 112 făcut de viceprimarul Dimitriu.

Stimați focșăneni, atât Primarul Cristi Valentin Misăilă, cât și toate serviciile Primăriei Municipiului Focșani, precum și instituțiile subordonate au întotdeauna în vedere respectarea legilor în vigoare, lucru confirmat și de TOATE controalele efectuate în ultimii ani de Curtea de Conturi.

Administrarea unei unități teritoriale administrative precum Municipiul Focșani este extrem de complexă și cere competență profesională din partea celor ce execută actul administrativ, așa cum semnătura șefilor de servicii poartă în spate o încărcătură emoțională, dar mai ales o responsabilitate profesională uriașă.

Tocmai de aceea, angajații Primăriei Municipiului Focșani și a instituțiilor din subordine solicită consilierilor PNL-USR să își respecte cuvântul dat și să deblocheze bugetul, astfel încât fiecare om să își primească banii pentru care a muncit, conform poziției ocupate și a fișei de post”, se arată într-un comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.