Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pentru ei SE POATE! Pensiile magistraților, creștere RECORD în doar trei luni de zile

b1.ro
cod penal judecata ciocanel

Pensiile speciale primite de magistrați au înegistrat o creștere record în doar trei luni de zile. Sumele suplimentare au venit de la bugetul de stat, după cum arată datele Casei Naționale de Pensii.

"Astfel, potrivit datelor CNPP, în luna decembrie, numărul magistraţilor care primeau pensii speciale era de 3.629, faţă de 3.568 în luna septembrie, pensia medie primită de aceştia fiind de 17.537 lei, faţă de 16.063 lei în septembrie.

Aproape toţi aceşti bani daţi în plus au provenit de la bugetul de stat, nu din cota suportată din contribuţiile la pensii plătite de foştii magistraţi. Şi pensiile speciale primite de personalul auxiliar de specialitate al instanţelor judecătoreşti şi parchetelor au crescut de la 3.941 lei în septembrie, la 4.024 lei în decembrie. În ce priveşte pensiile speciale primite de foştii parlamentari, acestea au crescut cu aproape 100 lei, de la 4.294 lei în septembrie, la 4.382 lei în decembrie", scrie Adevărul.

Citește și: Florin Piersic a RĂBUFNIT și aruncă acuzații GRAVE: Vă folosiți de mine, de ziua mea, ca să vă manifestați antipatiile politice .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.