Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Piersic a RĂBUFNIT și aruncă acuzații GRAVE: Vă folosiți de mine, de ziua mea, ca să vă manifestați antipatiile politice?

Florin Piersic

Actorul Florin Piersic a avut o reacție pe Facebook, după ce în spațiul public a apărut informația legată de costul evenimentului organizat la Cluj de ziua sa, spunând că jurnaliștii ori sunt răuvoitori, ori dezinformați, dar că se folosesc de moment.

"Stau si ma intreb de ce s-a schimbat lumea atat de in rau... Aflu din ziare ca mi se pregateste de catre primaria Cluj o sarbatorire la 83, de 28000 euro, sau de 130000 lei., "bani publici". Nu se mai satura ziarele de stiri "de senzatie". Domnilor ziaristi, ori nu sunteti corect informati, ori sunteti rauvoitori si manipulati ordinar cititorii. Tot ce se va intampla in ziua de 26 seara, la 18.30, este ca ma voi intalni cu cativa prieteni la Cinematograful "Florin Piersic". La aceasta intalnire, fiind intrare libera, poate veni oricine are bucuria sa ne intalnim, sa povestim. Nu ratati nici o ocazie sa aruncati cu noroi... Va folositi de mine, de ziua mea, ca sa va manifestati antipatiile politice?!Ce pacat!", a scris Florin Piersic, pe Facebook, conform Mediafax.

La spectacolul intitulat „Pe cărările vieții... cu Florin Piersic” au fost deja rezervate toate cele peste 700 de locuri din sală. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 26 ianuarie 2019, la Cinematograful „Florin Piersic”, începând cu ora 18:30.

Florin Piersic s-a născut în 27 ianuarie 1936 la Cluj-Napoca, fiind unul dintre cei mai mari ai României.

La doi ani după absolvire, Florin Piersic a debutat pe scena Teatrului Național din București obținând rolul titular în „Discipolul diavolului”. Au urmat „Tragedia optimistă”, „Oameni și șoareci” sau „Orfeu în Infern”.

Citește și: Klaus Iohannis UIMEȘTE după discuția cu Jean - Claude Juncker - Șeful statului mizează pe competența Guvernului Dăncilă

Debutul cinematografic s-a produs cu filmul „Ciulinii Bărăganului” din 1957, interpretând rolul lui Tănase. Și-a evidențiat talentul în ceea ce privește filmele istorice în „Neamul Șoimăreștilor” și apoi a jucat în filmul care l-a făcut cunoscut „De-aș fi Harap Alb”. Printre rolurile sale celebre din filme s-au numărat haiducul Anghel Șaptecai, haiducul Grigore Pintea și Mărgelatu. A avut și continuă să aibă o bogată activitate teatrală pe scenele teatrelor românești.

În 26 ianuarie 2011 cinematograful „Republica” din Cluj-Napoca a fost redenumit „Florin Piersic”. De-a lungul timpului, actorul clujean a primit titlul de cetățean de onoare al mai multor orașe: Cluj-Napoca, București, Bacău, Caracal, Sighet, Suceava, Baia Mare, Oradea, Galați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.