Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pentru orice eventualitate: Rusia a dus transportoare blindate la granița cu Georgia

lrt.lt
mobilizare

La punctul de control Verhni Lars, de la granița dintre Rusia și Georgia, au fost observate transportare blindate ale trupelor ruse. Serviciul Federal de Securitate, FSB, a anunţat că acestea au fost desfăşurate "pentru orice eventualitate", scrie Meduza, potrivit Rador.

Bloggerul Nikolai Levşiţ, citând declaraţiile martorilor oculari, a anunţat desfășurarea de forţe la punctul de control Verhni Lars, dar această informație nu a fost confirmată. Ulterior, Serviciul de frontieră al FSB a declarat pentru Agenţia de presă RBC că transportoarele blindate reprezintă "în linii mari, o rezervă pentru cazul în care rezerviștii vor să treacă prin punctul de control și să părăsească țara fără a îndeplini nicio formalitate la frontieră".

FSB a mai adăugat că "nu vor fi înființate noi puncte de control", iar punctul de control Verhni Lars "funcționează ca de obicei", fără restricții de călătorie pentru bărbații încadraţi în vârsta mobilizării.

Postul rus de TV Dojdi a difuzat imagini cu trupele ruse care au ajuns la granița dintre Georgia şi Rusia. Militarii ruși au ajuns la punctul de control Verhni Lars de la granița cu Georgia, unde mii de cetăţeni ruși încearcă să părăsească țara, relatează bloggerul Nikolai Levşiţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.