Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pep Guardiola nu va pleca până în anul 2021, anunță conducerea clubului Manchester City

bbc.com
Pep Guardiola

Ferran Soriano, directorul executiv al clubului Manchester City, a dat asigurări că Pep Guardiola nu va pleca de la campioana Angliei până în 2021, an în care înțelegerea sa actuală va expira.

"Pep a spus de multe ori că are un contract care acoperă sezonul acesta, dar și pe urmăorul, deci nu se pune problema de așa ceva. Va rămâne și va pleca la momentul potrivit. Clubul este îndeajuns de puternic încât să reziste oricărei schimbări, dar, așa cum a spus Pep de mai multe ori, nu va pleca", a declarat Soriano, potrivit Sky Sports.

Citește și: Raed Arafat rupe tăcerea în cazul care a REVOLTAT România, în ultimele 24 de ore: 'Nu putem vorbi de batjocură. Toți știau că e limită de timp'

Presa engleză a scris că Pep Guardiola ar putea pleca mai devreme de la Manchester City, în condițiile în care echipa sa are șanse mici de a mai câștiga titlul în Premier League, în acest sezon. Echipa tehnicianului spaniol se află pe locul 3 în campionat, cu 38 de puncte, la o distanță de 14 lungimi de liderul Liverpool, care are și un meci mai puțin disputat.

Pep Guardiola a sosit la Manchester City în 2016, reușind să câștige două titluri de campion, o Cupă a Angliei, două Cupe ale Ligii și două Supercupe. Înțelegera sa actuală va expira în 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.