Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pep Guardiola spune cui îi este dator pentru succes: 'Messi în trecut şi Haaland în prezent. Un antrenor nu marchează niciodată un gol'

www.gsp.ro
Pep Guardiola

Spaniolul Pep Guardiola a atribuit principalele sale succese de antrenor unor jucători majori de la echipele sale, "Messi în trecut, iar acum Haaland", vineri seară, în ajunul finalei Ligii Campionilor dintre Manchester City şi Inter Milano, informează AFP.

Întrebat despre motivele succeselor sale, fostul jucător şi antrenor al echipei FC Barcelona a răspuns: "Am avut jucători buni. L-am avut pe Messi în trecut, iar acum pe Haaland. Şi nu glumesc, este adevărul", a răspuns tehnicianul în conferinţa de presă.

"Faptul că am avut buni jucători, explică succesele mele", a spus Guardiola, adăugând că "un antrenor nu marchează niciodată un gol", scrie agerpres.ro.

Fostul internaţional spaniol a câştigat Liga Campionilor în 2009 şi 2011 cu Lionel Messi în echipă. El va disputa sâmbătă la Istanbul a doua sa finală pe banca lui Manchester City, cu Erling Haaland în postura de armă ofensivă numărul unu.

Guardiola a transformat City în forţa dominantă a Premier League de când a ajuns acolo în 2016. El a câştigat cinci din ultimele şase titluri în Anglia, iar sâmbătă atacă al treilea său trofeu din acest sezon după Premier League şi Cupa Angliei. City poate reuşi o triplă care a fost atinsă doar de Manchester United în 1999.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.