Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER cere consolidarea Justitiei prin demiterea celor trei grei

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

"Desi ne laudam cu progesele pe care le-am facut, Justitia din Romania este intr-un blocaj total. Cum putem vorbi de stat de drept când în fiecare zi apar informații despre dosare fabricate la comandă, judecători manevrați de SRI și DNA sau șefi ai serviciilor care conduc din umbră toate instituțiile. Cum putem vorbi despre o justiție independentă când Consiliul Superior al Magistraturii este alcătuit din oameni care au acționat la semnalul politicienilor și care caută acum să dea ordine Parlamentului și să-i spună ce legi să adopte.

Principalii vinovati sunt sefa DNA Laura Codruta Kovesi, procurorul general Augustin Lazar, cat si cei care s-au perindat la conducerea CSM si care au tacut fie din lasitate, fie pentru ca se stiau cu musca pe caciula. Putem vorbi, practic, de un cerc inchis, de un soi de casta, unde nicio institutie nu taxeaza derapajele celeilalte institutii si toata lumea isi da mana pe sub masa cu serviciile secrete. Asta este justitia pe care Kovesi si Lazar vor sa o faca in Romania. Pentru ei nu exista reguli, nu exista separatia puterilor in stat, exista doar dominatia lor suprema.

Cat despre Tudorel Toader, acest caine care latra din cand in cand si nu musca, o sluga constiincioasa dar lipsita de curaj, ar trebui sa isi dea demisia daca nu stie ca poate cere oricand demiterea atat a lui Kovesi cat si a lui Lazar. Cred ca a sosit momentul ca acest trio sa plece si sa nu mai duca institutiile statului intr-o panta a decredibilizarii, iar in locul lor sa vina oameni integri, care sa nu faca nici jocurile SRI, nici pe ale politicienilor.", s-a arătat într-un comunicat remis Știripesurse.ro de către Partidul Ecologist Român.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.