Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER: Clotilde, 'spaima' justiţiei

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

Președintele PER,  Dănuț Pop, susține că după circul Consiliul Local al Sectorului 1, pe care userista îl face, Clotilde Armand lansează alte cretinisme marca (U)SRI.

''Dincolo de șmecheria Bechtel care a consacrat- o (cum s-au câștigat 25 mil euro degeaba) ori circul din Consiliul Local al Sectorului 1, pe care userista îl face, Clotilde Armand lansează alte cretinisme marca (U)SRI, prin care demonstrează la ce nivel “politic “ se află.

Imediat după victoria de dumincă, noua europarlamentară Clotilde Armand îi trasează “sarcini” Prim- Ministrului Viorica Dancilă cu scopul de a se convinge de schimbarea premierului. “Să urgenteze Dosarul 10 august” este una dintre doleanțele franţuzoaicei care ne arată că nu știe pe ce lume trăiește. Ea nu cunoaște principiul separării puterilor în Stat și uită că fix neimplicarea politicului în Justiție a fost critica principală a partidului pe care îl reprezintă. Îi propunem doamnei să meargă înapoi în Franța, să ceară omologului Vioricăi Dancilă urgentarea unui dosar din Justiție și apoi să iasă printre conaționalii săi și să le ceară votul. Oare cum va reacționa poporul francez la un astfel de apel? Nu o va vota nimeni! Din păcate, atât pot useriştii și unii, spălați pe creier, îi idolatrizează. Aceștia nu trec prin flirtul minții declarațiile aberante ale acestor circari și disperați după “schimbare”, cred că aleg “răul mai mic”. Să nu uităm, totuși, că doamnei Clotilde ii cade greu limba română și poate suntem injuşti când spunem că prostia e doar ...prostie.

Citește și: Liviu Pleșoianu, POTOP de acuzații: 'Carmen Dan e la DNA după ce l-a înfruntat pe Iohannis '

În 2017, Clotilde Armand transmitea către Juncker, Tajani și Macron că în țara noastră, coaliția PSD- ALDE mutila statul de drept și sublinia că “votul majoritar obținut de aceste formațiuni nu înseamnă o legitimare pentru măsuri care duc la încălcarea angajamentelor, ca membri ai Uniunii Europene”. Deci, când e vorba de alții nu e bine, dar când e vorba de USR- Cioloș este corect, legal și moral! Ei bine, doamna europarlamentar ar trebui să știe că nici voturile obținute de alianța din partea căreia a candidat nu înseamnă o legitimitate pentru măsuri care duc la încălcarea legilor și a principiilor de funcționare a democrației.'', potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.