Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER: 'Pinocchio are memorie scurtă şi obrazul gros'

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

Partidul Ecologist Român continuă dezbaterea despre autostrăzi, prezentând ''tentativele liderilor partidelor de tip clonă, care au avut șansa să fie la butoane, nu au făcut nimic.''

''Ce-mi plac mie tentativele astea de lideri ai partidelor de tip clonă, care au avut șansa să fie la butoane, nu au făcut nimic și acum profită de câte un val mediatic, în care opinează pe subiecte importante pentru români și România. Tot la capitolul autostrăzi am rămas. Doar voci de “specialiști în domeniu” auzim zilele acestea, ca Ponta sau alții la fel de ineficienți ca și el, atât din opoziţie, cât mai ales de la putere.

Păi tu ce ai făcut mai panglicarule, cât timp ai avut pixul în mâna? De autoevaluare ai auzit, Victore?

Citește și: Patronatele vin cu ACUZAȚII GRAVE la adresa PSD - ALDE- Se scumpește apa minerală

Ia zi, oare cine promitea că își va da demisia dacă nu va realiza autostrada Comarnic- Brașov? Cine afirma că o va construi la absurda valoare de 8.5 miliarde de euro, pentru doar 50 de kilometri? Dacă ar fi existat Justiție în România, trebuia să fi fost  în pușcărie până astăzi, cel puțin pentru sumele aberante declarate!

Dar cine să te ancheteze pe tine, nu-i așa? Te-au pregătit prea bine să vinzi iluzii electoratului, încât ar fi o pierdere majoră să te abandoneze! Te-au pus lider la Partidul Rataţilor Obedienți (PRO) și îți aduc slugi pesediste și trădători de meserie, cu care tu zici că faci echipă bună. Te-ai înconjurat de politicieni mediocri, care au rămas pe marginea scenei politice și care poartă etichete de gropari ai unor sisteme ca sănătate, agricultură ori, chiar infrastructură.

Cu toate acestea, tu ai un talent. Și cred că ești cel mai bun: te pricepi să minți, mai Pinocchio! Ești atât de iscusit, încât nici nu clipești când o faci. Chiar nu te încearcă vreo remușcare faţă de români?'', potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.