Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER salută avizarea CSAT privind importanța strategică a infrastructurii și mulțumește Premierului și Președintelui pentru că au susținut soluția ecologiștilor

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

Președintele PER, Dănuț Pop, susține că pentru prima dată, după mulți ani, Prim- Ministrul României, alaturi de Președintele țării au înteles să conlucreze, fără orgolii politice, în interesul românilor și pentru viitorul dezvoltării României.

''Ședința CSAT de ieri a fost foarte importantă pentru infrastructura din România. Cred că pentru prima dată, după mulți ani, Prim- Ministrul României, alaturi de Președintele țării au înteles să conlucreze, fără orgolii politice, în interesul românilor și pentru viitorul dezvoltării României. Printre subiectele actuale arzătoare, autostrada Ploiești-Brașov a fost declarată obiectiv strategic de interes național, motiv pentru care îi mulțumim doamnei premier, Viorica Dancilă care, după scrisoarea deschisă a Partidului Ecologist Român, adresată către dânsa, a facut uz de toate prerogativele funcției de Prim- Ministru și a pus  în dezbatere domeniul infrastructurii, de importanță strategică pentru România, în cadrul Consiliului Superior de Apărare al Țării. De asemenea, mulțumirile noastre se indreapta și către Președintele României, Klaus Iohannis care, alaturi de întregul Consiliu, a avizat  proiectul Ordonanței de urgență a Guvernului pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 98/2010 privind  identificarea, desemnarea și protecția infrastructurii critice.

Citește și: Klaus Iohannis intră în MALAXOR: mama Luizei i-a trimis petiție, dar nu a primit răspuns

Din acest moment trebuie doar  să existe voință politică pentru a se trece de urgență la construcția celor mai importante proiecte de autostrăzi, care să facă legătura între regiunile istorice ale României dar si cu rețelele europene. Atât pentru protejarea cetățenilor cât și pentru crearea condițiilor unei dezvoltări durabile a țării noastre.'', potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.