Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții în Argeș la hoții din magazine: 14 persoane sunt duse la audieri

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Poliţiştii din Argeş fac, vineri, cincisprezece percheziţii domiciliare pe raza oraşului Ştefăneşti, la persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de furt calificat. Cei în cauză ar fi pătruns prin efracţie în mai multe societăţi comerciale din Mioveni şi Mărăcineni, de unde ar fi sustras diverse bunuri, în valoare totală de aproximativ 100.000 de lei, informează News.ro.

Citește și: Dosar penal după o bătaie într-o școală din Botoșani

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Mioveni, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti, Costeşti şi Secţiei de Poliţie Rurală Albota, precum şi poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, fac, vineri, cincisprezece percheziţii domiciliare în Ştefăneşti, la locuinţele mai multor persoane bănuite de furt calificat.

”Percheziţiile se desfăşoară într-o cauză penală complexă aflată în instrumentarea Poliţiei Oraşului Mioveni şi într-o cauză penală aflată în instrumentarea Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, ambele sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că începând cu luna ianuarie a.c. până în prezent, cei în cauză ar fi pătruns prin efracţie în mai multe societăţi comerciale din Mioveni şi Mărăcineni, de unde ar fi sustras diverse bunuri, în valoare totală de aproximativ 100.000 de lei”, a transis Poliţia Judeţeană Argeş.

Sursa citată a prcizat că 14 persoane vor fi duse la sediul Poliţiei Oraşului Mioveni şi Secţiei de Poliţie Rurală Bascov pentru audieri.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al Unităţii Centrale de Analiza Informaţiilor, ambele din cadrul I.G.P.R.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.