Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziții în Timiș la persoane bănuite de contrabandă cu tutun

observatorulph.ro
perchezitii

Poliţiştii timişeni efectuează 48 de percheziţii domiciliare, pe raza a 15 judeţe, la persoane bănuite de contrabandă cu produse accizabile şi fals în înscrisuri private, urmând să pună în aplicare trei mandate de aducere, cu audieri la sediul Poliţiei Municipiului Lugoj. 

''În baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Judecătoria Lugoj, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice şi cei din cadrul Poliţiei Municipiului Lugoj descind, pe raza a 15 judeţe, efectuând 48 de percheziţii. Sunt vizate persoane bănuite de deţinere în afara antrepozitului fiscal şi comercializarea produselor accizabile, fără a fi marcate, peste limita de 1 kg de tutun de fumat, contrabandă şi fals în înscrisuri sub semnătură privată'', arată un comunicat al Poliţiei Timiş, remis miercuri AGERPRES.

Şedinţă de Guvern la Palatul Victoria: Ce subiecte sunt pe ordinea de zi/ DOCUMENT


Potrivit poliţiştilor, începând cu anul 2015, un bărbat de 29 de ani din comuna Coşteiu, sprijinit de alte persoane, ar fi comercializat pe teritoriul României, prin intermediul internetului, 105 kg de tutun, fără ca produsul să fie supus marcării şi fără a se achita accizele aferente acestor operaţiuni.

Gabriela Firea, acuzată de un fost ministru: 'A manipulat cu bună ştiinţă, agenda ei a fost alta'


''În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că mai multe persoane ar fi achiziţionat, în repetate rânduri, tutun prelucrat de cel în cauză, încălcând dispoziţiile legale'', menţionează sursa citată. 

Totodată, s-a stabilit că bărbatul, sprijinit de alte persoane, ar fi falsificat poliţe de asigurări pentru autovehicule înmatriculate în alte state, permise de conducere, documente de proprietate pentru vehicule şi diplome de calificare în câmpul muncii. 

Activităţile se desfăşoară cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş şi al poliţiştilor inspectoratelor de poliţie judeţene Caraş-Severin, Hunedoara, Cluj, Iaşi, Tulcea, Mehedinţi, Dâmboviţa, Covasna, Harghita, Mureş, Prahova, Alba, Braşov şi Gorj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.