Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PERCHEZIȚII la un primar PSD: SUMELE URIAȘE găsite de anchetatori

Ultima Ora breaking news

Procurorii au efectuat, luni, mai multe percheziții, în care a fost vizat și unul dintre primarii PSD! Este vorba despre primarul comunei Beliș, din județul Cluj, Viorel Matis.

Conform ziarulclujean.ro, trupele speciale au descins în casele primarului din Beliş, Viorel Matiş, la sediul primăriei din Beliş şi la Ocolul Silvic Beliş. Casele primarului situate în Ghiurcuţa și Floreşti au fost percheziționate.

Citește și: Informații interesante despre noul „BOUREANU”! Încasările medicului târât pe jos de polițiști și neconcordanțele din declarațiile de avere

Toată ziua de luni, poliţiştii au periat Belişul. În prima parte a zilei, procurorii au sigilat intrările în primărie, iar în a doua parte a zilei, pe cele de la Ocolul Silvic Beliş. Au fost ridicate documente din perioada 2012 – 2015, când Viorel Matiş era şef de ocol.

Procurorii şi poliţiştii îl acuză pe primarul din Beliş, Viorel Matiş, de infracţiuni silvice şi de abuz în serviciu. Prejudiciul din dosar depăşeşte 10 miliarde de lei vechi. În cursul anului 2013, Viorel Matiş, în calitate de şef de ocol, ar fi permis subordonaţilor lui să taie, fără, drept, aproximativ 5.000 m.c. de lemne, esenţă răşinoasă, din cantonul Ciurtuci, mai scrie sursa citată.

Citește și: SPECTACULOS! Care este stațiunea din România cu cel mai PUR aer din țară

Într-o casă a edilului, poliţiştii ar fi găsit peste 27.000 de euro şi 20.000 de lei, iar primarul Viorel Matiş nu a putut justifică sumele găsite în casa lui.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.